HABERLER ve SOSYAL SORUMLULUK KAPSAMINDA YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR

Covid-19 Dışındaki Ürolojik Hastalıklara Yaklaşım

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını ülkemizi de yaklaşık son 2 ay içerisinde etkilemektedir.

Bu dönemde virüsten korunmak için insanlar mümkün olduğunca evden çıkmamaktadır. Ancak bu süre uzadıkça insanların diğer sağlık problemleri ortaya çıkmakta ve hastaneye başvuran hasta sayısının azlığından yola çıkarak bu problemlerin çözümünün ve hatta tanılarının ertelenmeye çalışıldığı anlaşılmaktadır.

Hayatın akışı içerisinde bu dönemde her branşta olduğu gibi Üroloji branşında da hastalıklar yine meydana gelmekte ve bu hastalıkların bir kısmı Acil tanı ve tedavi gerektirmektedir.

Bu bağlamda öncelikli amacımız Ürolojik Acil hastaları mümkün olduğunca hastanede tetkik etmek ve olabildiğince hızlı, mümkün olan en basit yöntemleri seçerek tedavi etmektir.