The cart is empty
+90 (312) 426 1450

Özel Çankaya Hastanesi

Görsel Kayıt Verisi Aydınlatma Metni

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuat kapsamında ÇANKAYA SAĞLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Veri Sorumlusu sıfatıyla; güvenlik kameraları aracılığıyla görsel verilerinizi,
  • Şirketin faaliyeti kapsamında görülen işin mahiyeti gereği alması zorunlu olan ve ulusal ve uluslararası denetim firmalarının zorunlu kıldığı güvenlik önlemleri,
  • Şirket çalışanı olunması durumunda işe-girişleri tespit
  • İş kazası ve güvenlik ihlallerini tespit etmek amaçlarıyla işlenmektedir.
İşlenen kişisel verileriniz, Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 5. Maddesinde yer alan “ilgili kişinin açık rızası” hukuki sebebine dayalı olarak ÖZEL ÇANKAYA HASTANESİ’NİN yetkilendirmiş olduğu bilgi işlem birimi görevlisi tarafından alınan kamera görüntüleri 15 gün saklanmaktadır.

Söz konusu kişisel verileriniz ancak hukuki uyuşmazlıkların giderilmesi veya ilgili mevzuat gereği talep halinde adli makamlar veya ilgili kolluk kuvvetlerine aktarılabilecektir. Kişisel Verilerin Korunması Kanunun “İlgili Kişinin Hakları” başlıklı 11. Maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” göre ÖZEL ÇANKAYA HASTANESİ’NİN Barbaros, Bülten Sk. No:44, 06700 Çankaya/Ankara Adresine yazılı olarak, “güvenli elektronik imza” ile imzalanarak Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) yoluyla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine veya elektronik posta üzerinden This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine iletebilirsiniz.